Per mesures de seguretat, es deixa de recepcionar fibrociment.
Home
DEIXALLERIA INTERMUNICIPAL  D’ALELLA, EL MASNOU I TEIÀ Mercat objectes
Deixalleria fixe
t
pictodeixalleria fixe
 

Funcionament del mercat

La Mancomunitat de Serveis dels ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià, posen aquesta eina al servei dels ciutadans per que puguin intercanviar, donar o vendre aquelles coses que encara puguin fer servei, allargant així la seva vida útil i reduint, de pas, els residus que genera la nostra societat.

D'una banda, els usuaris que estiguin interessats en algun dels objectes que hi ha publicitats en l'apartat veure objectes, han de contactar directament amb l'anunciant per fer l'intercanvi de mutu acord. La Mancomunitat de Serveis no intervé en el procés de venta o intercanvi i, tan mateix, no es fa responsable de l'estat dels objectes. Les dades del anunciant o la manera de contactar amb ell, seran detallades en el mateix anunci. No hi haurà cap altre manera de contactar amb el propietari del objecte

D'una altre banda, els usuaris que vulguin publicitar un objecte, han d'accedir a l'apartat Publicitar objectes i omplir el formulari. Aquest objecte no es donarà d'alta automàticament (es a dir, no surt publicitat en el mateix instant), sinó que es deposita en una base de dades on l'administrador de la web el publicitarà si ho creu convenient. Després d'un mes d'haver estat publicitat, l'objecte es donarà de baixa i s'eliminaran les dades emmagatzemades.

Esperem que aquesta eina els faci servei.

 

posar anunci veure objectes

 

 

t
t
Home | Nota legal
Mancomunitat de Serveis Alella, El Masnou i Teià